هوش مصنوعی برای کمک به بیماران مبتلا به زوال عقل، وارد عمل میشود

...

شرکت CareYaya Health Technologies اخیراً مدل هوش مصنوعی جدیدی به نام MedaCareLLM را معرفی کرده که به بیماران مبتلا به آلزایمر و زوال عقل در زندگی روزمره‌شان کمک می‌کند. این مدل، که با فناوری عینک‌های هوشمند یکپارچه شده، با بهره‌گیری از تشخیص چهره و شناسایی اشیاء به بیماران کمک می‌کند تا با یادآوری چهره‌های آشنا و دستورالعمل‌های دارویی، احساس راحتی بیشتری در محیط‌های اجتماعی داشته باشند. هنگامی که بیماران این عینک‌ها را به چشم می‌زنند، هوش مصنوعی قادر است چهره‌های آشنا را شناسایی کرده و پیام مخصوص آن فرد را به گوش بیمار منتقل کند؛ این انتقال از طریق هدفون‌های هدایت استخوانی انجام می‌شود و باعث می‌شود بیماران به‌راحتی بتوانند افراد خانواده و دوستان خود را شناسایی کنند، بدون اینکه احساس خجالت و سردرگمی کنند. 

 

هوش مصنوعی برای کمک به زوال عقلی

 

این فناوری همچنین قادر است برچسب‌های دارویی را بخواند و زمان‌بندی دقیق برای مصرف دارو و دوزهای لازم را به بیماران یادآوری کند. از این طریق، احتمال وقوع مصرف دوزهای اضافی یا فراموشی مصرف دارو کاهش می‌یابد و فشار کاری از دوش مراقبان برداشته می‌شود. این امکانات به طور کلی کیفیت زندگی بیماران مبتلا به زوال عقل و آلزایمر را بهبود می‌بخشد و به آنها استقلال بیشتری در انجام وظایف روزانه‌شان می‌دهد.

علاوه بر این، CareYaya با جمع‌آوری داده‌های ویدئویی، صوتی و حرکات چشمی از طریق این عینک‌ها، مدل‌های پیشرفته‌ای برای پایش و ردیابی پیشرفت بیماری و بررسی الگوهای غذایی روزانه بیماران توسعه می‌دهد. این داده‌ها می‌توانند به شناخت دقیق‌تر الگوهای پیشرفت بیماری کمک کرده و اطلاعات جامعی برای تحقیقات در زمینه آلزایمر و بیماری‌های مرتبط فراهم آورند. این امر خصوصاً برای جمعیت سیاه‌پوستان مسن که در معرض خطر بالاتری نسبت به سفیدپوستان برای ابتلا به آلزایمر هستند و در عین حال کمتر در تحقیقات بالینی شرکت می‌کنند، بسیار اهمیت دارد. 

 

هوش مصنوعی برای کمک به زوال عقلی

 

به گفته نیل شاه، مدیرعامل CareYaya، MedaCareLLM می‌تواند به متنوع‌سازی داده‌های تحقیقات آلزایمر کمک کرده و با فراهم کردن داده‌های مختلف، فرصت‌های جدیدی را برای شرکت‌های داروسازی در جهت توسعه روش‌های درمانی برای آلزایمر ایجاد کند. این شرکت، که در فهرست ۵۰ استارتاپ برتر لینکدین نیز قرار گرفته، از پشتیبانی مالی دانشگاه جانز هاپکینز، AgeTech Collaborative وابسته به AARP و موسسه ملی بهداشت برخوردار است. MedaCareLLM در قالب پروژه‌ای به نام OpenMind توسط CareYaya توسعه یافته و هدف آن ایجاد یک پایگاه داده چندرسانه‌ای از اطلاعات شناختی و عصبی افراد مسن است. این محصول در رویداد TechCrunch Disrupt 2024 به طور زنده معرفی و نمایش داده شد.

منبع خبر: AI Business

نظرات 0

wave

ارسال نظر

wave
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. ورود | ثبت نام

در آرتیجنس دنبال چی میگردی؟